Lekker eten in Nijmegen doe je in “De Kluis”. Het eten dat in De Kluis bereid wordt, is een feestje voor de smaakpapillen. Eerlijke ingrediënten en met aandacht klaargemaakt. Dat proef je. Daar kom je voor terug.
Vanaf 17:30 uur
Breekbrood Geserveerd met kruidenboter, olijfolie & gerookt zeezout |
Soep van het moment |
Rundercarpaccio Van gerookte ribeye met truffelmayonaise en Parmesaanse kaas |
spareribs Gekookt in cola en sambal, geserveerd met BBQ-marinade |
Biefstuk Malse kogelbiefstuk van 200 gram met een balsamicosiroop |
kipsaté Gemarineerde kippendijen met satésaus, atjar en gebakken uitjes |
Zalmfilet Op de huid gebakken zalm met een zoetzure lemoncurd |
Vegaburger Pittige burger met rookkaas, hazelnoten en jalapeño pepers op Turks brood met Amsterdamse-uienmayonaise en gekarameliseerde rode ui |
Pompoencurry Milde curry van pompoen, bloemkool en tofu geserveerd met rijst, yoghurt en koriander |
Alle gerechten worden geserveerd met gegrilde groenten, frisse rauwkost en friet met truffelmayonaise
Crème brûlée |
Schokbeton Arretjescake |
Parfait |
In de Kluizenaar serveren wij Laurentis koffie. De espresso van Laurentis is gemaakt van 100% Arabica-bonen en volledig Utz Certified, wat garandeert dat de koffie op verantwoorde manier is verbouwd met veel aandacht de leef- en werk- omstandigheden van de koffieboeren en hun families en met respect voor het milieu |
Koffie Espresso, Dubbele espresso, Koffie Cappuccino, Koffie verkeerd, Latte Machiato Irish Coffee (Jameson) French Coffee (Grand Marnier) Italian Coffee (Amaretto) Spanish Coffee (Licor 43 of Tia Maria) |
Nagenieten kan natuurlijk ook met één van onze mooie whisky’s